Velkommen til vores ydmyge blog

På denne blog kan I følge Stine Bager Christensen og Jeppe Nørgaards eventyr i Australien, New Zealand og op gennem Sydøstasien. Bloggen er oprettet for at give venner og familie mulighed for at komme med på vores fantastiske rejse og vi håber I vil nyde vores indlæg og billeder, som vi satser på at opdatere løbende, når vi oplever noget :) God fornøjelse :)

søndag den 8. april 2012

Sprogundervisning og Forårsrulledag

I Kina lærte vi nogle få ord, men vi fandt det meget anvendeligt, at kunne sige: ”tak”, ”hej” og ”1,2,3”. Derfor var det også meget rart, at vores vietnamesiske guider vil lære os lidt vietnamesisk. Denne gang havde vi dog et konkret formål – efter tre lektioner skulle vi ud på et lokalt marked, hvor vi skulle købe ind til at kunne lave vietnamesiske forårsruller..

Xin Chao = Hej
Cam On = Tak

Den sidste lektion foregik i mørke, fordi alt elektricitet var slukket denne dag, fordi der skulle foretages reparationer på nettet. Men vi klarede det og var klar til at blive sluppet løs på markedet.




 
Manden havde kun een tand, men han var vældig rar.

Det var ikke svært at finde nogle der ville sælge til os, det var svære at blive enige om hvordan vi skulle gøre det. Det er ikke let, når der er mange til at træffe beslutninger.


Her er vi ved at købe kødet, der ligger og hygger sig i solen. En soldat ser lidt utilfreds ud med, at fotografen står oppe på muren. ;-)

Så er vi klar til at lave forårsruller. Henry giver instrukser til hvordan det skal foregå.

Henry fortæller Luke hvordan kødet skal hakkes. Bordet var ikke så stabilt, så det kunne bedst gøres på gulvet!?

Jeppe er i sving med at skrælle en grøntsag, som vi aldrig fandt ud af hvad hedder. Han startede uden handsker, men grøntsagen afgav noget klistret væske som fik hænderne til at klistre som var det lim..

Stine i fuld gang med at snitte svampe (som gror på træer)

Næsten færdig - forårsrullerne skal steges i olie.

Færdige og klar til prøvesmagning. De smagte faktisk ret godt.
Nogle fra gruppen var ikke så meget for at spise dem, da de syntes de var lavet under dårlige forhold, men når man ser hotellets køkken, var dette væsentligt bedre.. ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar