Velkommen til vores ydmyge blog

På denne blog kan I følge Stine Bager Christensen og Jeppe Nørgaards eventyr i Australien, New Zealand og op gennem Sydøstasien. Bloggen er oprettet for at give venner og familie mulighed for at komme med på vores fantastiske rejse og vi håber I vil nyde vores indlæg og billeder, som vi satser på at opdatere løbende, når vi oplever noget :) God fornøjelse :)

mandag den 20. februar 2012

Keelung


Efter turen til geoparken tjekkede vi ind på et lækkert hotel, som overraskende nok kun kostede 20 kr. mere pr. mand, end vi havde givet for et lille rum på et hostel i Taipei.
De gange vi har været på nightmarket med vores taiwanske venner peger de gerne nogle retter ud og fortæller lidt om dem og slutter altid af med – ”…men det skal I ikke spise her, fordi det er berømt i en anden by, så når I kommer dertil skal i spise det”.
Eksempelvis var det marked, som vi så den første dag berømt for slangesuppe..

Men markedet i Keelung skulle efter sigende være berømt over hele landet, ikke for en bestemt ret, men mere fordi at alt maden på markedet er lækkert. Nu hvor vi var i byen, skulle det selvfølgelig prøves. Det gav os også mulighed for at gå rundt på et marked på egen hånd, selvom vi ikke havde dem til at fortælle os hvad maden indeholdte var det også en oplevelse. Vi fik bl.a. øje på nogle forårsruller og spurgte hvilken slags kød de indeholdte. Damen, der ikke kunne engelsk, tog sin finger op til sin næse og trak den opad, så vi ikke var i tvivl om, at hun mente gris. Men hvad vi var mere i tvivl om, var hvorvidt det var ”almindeligt” svinekød, eller om det faktisk var grisetryne.. :-) Vi prøvede dog og det smagte pragtfuldt. Da vi fortalte om det til vores taiwanske venner, kunne de dog fortælle, at det var almindeligt svinekød.

Tørrede fisk i alle afskygninger, der stinker som kattefoder.. 


Politi-scootere, der (næsten) står parkeret efter en snor.


Et par rare damer, der lavede forårstuller til os.


En delikatesse - frø!!


Vi bestilte en grillet majs og han spurgte om vi ville have BBQ-sauce på, hvilket vi takkede nej til i håb om at vi bare kunne få en kolbe uden noget på. Inden vi fik set os om, var den dog smurt ind i forskellige saucer og vi var nødsaget til at smage. Det smagte ikke grimt, men heller ikke en favorit.


En smuk pige i en smuk allé.

Keelung by night. Udsigten fra vores hotelvindue.

Keelung om dagen. I bedste Hollywood-stil står byens navn skrevet med store hvide bogstaver på en bjergskråning. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar